Wie is Zonnetje aan huis

Foto Ingrid ZonnetjeaanhuisMijn naam is Ingrid van der Donk. Ik ben geboren in Gelderland (1970) en in 1999 voor de liefde naar Twente verhuisd. Ik woon al jaren met veel plezier in Borne en kan het Twents inmiddels goed verstaan.

U zou mij kunnen omschrijven als een zorgzaam, dienstverlenend, enthousiast, open, toegankelijk, eerlijk, betrouwbaar en empathisch persoon.

Na mijn studies levensmiddelentechnologie aan de MAS en een secretariële opleiding heb ik vele jaren gewerkt als telefoniste-secretaresse. Ruim 4 jaar heb ik als vrijwilligster gewerkt bij een zorginstelling voor mensen met een verstandelijke beperking. Geweldig werk om te doen. Hierbij heb ik mijn passie ontdekt en hoe leuk ik het vind om zowel ouderen als kinderen met een verstandelijke beperking te ondersteunen in hun dagelijkse activiteiten en hen daarbij een prettige tijd te bezorgen.

Ik vind het erg fijn om voor anderen te zorgen, te ontzorgen, te ondersteunen en hen daarnaast een leuke dag te bezorgen!  Mede door mijn enthousiasme, creativiteit en geduld gaat dit werk mij goed af.

Mijn hobby’s zijn: wandelen in de (Twentse) natuur, fitness, koken, bakken, tekenen, schilderen, lezen, omgang met dieren, tuinieren en ik ben lid van een EHBO vereniging.

Ik ben in het bezit van een EHBO diploma en VOG (Verklaring omtrent Gedrag).

Ingrid van der Donk